Посланици на Природен парк “Врачански Балкан”

0

ПП “Врачански Балкан” – чудният свят на карста

Какво по-интересно и предизвикателно място за Вашия тиймбилдинг от един природен парк, известен с причудливите си карстови форми, пещери и водопади. ПП “Врачански Балкан” е рай не само за любителите на приключения, но е и истинска ботаническа градина наоткрито – карстовата основа на парка е причина за изключително богатото и интересно растително и животинско разнообразие.

Докато специалистите от парка Ви въвеждат в тайните на природата, ще можете да опознаете и своя екип – неговите най-силни страни и възможности. Преживяването в парка ще мотивира членовете на екипа Ви да обединят своите таланти и капацитет в постигането на общата цел, ще насърчи развитието на умения за комуникация и работа в екип. Опознаването на природата на парка и взаимовръзката между всеки елемент, вярваме ще Ви спечели за каузата на природните паркове и ще Ви превърне в техни посланици.

Вашата подкрепа за селскостопански производители в района на Вършец и Берковица ще помогне за запазване на равновесието между природата и развитието на този селски край, а Вие ще опитате местни продукти, носещи силата и вкуса на пълните с билки ливади край парка.  http://hranaotbalkana.bg

Свържете се с нас за специализирана оферта отговаряща на изискванията и потребностите на Вашия екип. Очакваме Ви!

Share.

Comments are closed.