Тиймбилдинг с кауза

0

„Тиймбилдинг“ или „работа в екип“ са понятия, които често се тълкуват в най-широк смисъл. Независимо от формата на тези събития, целта и очакванията от тези дейности са ясни – увеличаване на ефективността и производителността на екипа, чрез забавни тренинги, положителни емоции и незабравими преживявания. Ние от Травентурия може да Ви предложим приключенски, класически, спортни, креативни, социални и екстремни тиймбилдинг програми за малки и големи екипи. Най-много се гордеем с нашите тиймбилдинг програми с кауза.  Ще обсъдим подходящите места за вас и спецификите на екипа и ще се постараем да ги съчетаем максимално с предложените природозащитни каузи.  Ние работим с водещи специалисти с над 15 години опит в широк набор от трейнинг модули и заедно с тях ще изготвим програма подходяща за всички членове от екипа. Може да разчитате на бърза комуникация от наша страна и интересни предложения. Тиймбилдингът може да бъде проведен и на английски език.

Тиймбилдинг с кауза

Тиймбилдингът е корпоративна инвестиция в екипа на фирмата, но защо да не бъде и начин за популяризиране на социалната и природозащитна политика на компанията? „Зелен Тиймбилдинг“ – комбинация от дейности по сплотяване на екипа, лидерството и креативността с основна насоченост грижа за природата. Така тренинга ще се превърне след теоретичната си част в приключение с кауза. Спрямо Вашите изисквания ще Ви предложим удачни за сезона и възможностите ви каузи и места за осъщесвяването им.

От градската градина до националните ни паркове, дивата природа е винаги близо до нас и е най-естествената среда за провеждане на сплотяващи екипа занимания. От засаждане на фиданки, през грижа за дивата флора и фауна, от опознаването на редките растения и билки до влизането на отборите в ролята на страстни природоизпитатели…. Възможностите за тиймбилдинг с кауза програми са много! Прекрасно е освен да помогнеш, да се почувстваш удовлетворен от действията си и да знаеш, че оставаш след себе си нещо. Забързани във всекидневието ни често забравяме и приемаме за даденост заобикалящата ни среда. А природните системи по неизмерими начини подпомагат нашия собствен просперитет, здраве и благоденствие.  Ние сме част от природата и сме зависими от нея. Доверете ни се! Разнообразете ежедневието си, като в същото време се забавлявате, преоткрийте и опознайте колегите си като в същото време си създавате незабравими преживявания и спомени!

Ние ще включим всичките ви сетива и чрез забавни и вълнуващи начини ще ви запознаем с тази жизнено важна връзка с природата.

Екипът ни водещи е мултидисциплинарен – психолози, туристически агенти и биолози с дългогодишен опит с работата с хора.

Травентурия работи в тясно сътрудничество с различни природозащитни организации, които ползва за консултанти при избор на кауза.

Share.

Comments are closed.